Συχνές Ερωτήσεις

Παρέχεται δυνατότητα δοκιμαστικού μαθήματος;

Σας παρέχεται η δυνατότητα ενός δοκιμαστικού μαθήματος πριν από την εγγραφή σας.

Ποίες ιατρικές βεβαιώσεις απαιτούνται για την εγγραφή μου;

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο ή παθολόγο. Στην περίπτωση που είστε έγκυος, συστήνεται να προσκομίσετε ιατρική βεβαίωση από τον γυναικολόγο που σας παρακολουθεί.

Πως καταβάλλονται οι μηνιαίες συνδρομές;

Κάθε μηνιαία συνδρομή «τρέχει» από την ημέρα καταβολής της και ισχύει για τον συνολικό καθορισμένο αριθμό μαθημάτων που έχουν πληρωθεί βάση της συνδρομής.

Aν χάσω κάποιο από τα μαθήματα που έχω επιλέξει, πως μπορώ να το αναπληρώσω;

Οποιαδήποτε αναπλήρωση μαθήματος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός του μήνα που ισχυεί η συνδρομή σας, κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση.

Πόση ώρα πριν το μάθημα επιτρέπεται η προσέλευση;

Η προσέλευσή σας στα μαθήματα πραγματοποιείται 10′ πριν την ώρα έναρξής τους. Πιθανή καθυστέρηση σας, προκαλεί δυσλειτουργία του μαθήματος και ενόχληση των υπολοίπων ασκουμένων, γι’ αυτό και προτείνεται η είσοδός σας σε επόμενο μάθημα.

Υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων;

Τα ιδιαίτερα μαθήματα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Για τυχόν ακυρώσεις, θα πρέπει να ειδοποιείται η διεύθυνση τουλάχιστον δώδεκα (12) ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος. Σε αντίθετη περιπτώση η χρέωση γίνεται κανονικά.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ένδυσης για την συμμετοχή στα μαθήματα;

To βασικό χρώμα ένδυσης των εκπαιδευόμενων είναι το μαύρο.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου κατά την διάρκεια των μαθημάτων;

Κατά την προσέλευση σας στην αίθουσα, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την προσωπικής σας πετσέτα.

Ποιος ευθύνεται για την φύλαξη των προσωπικών μου αντικειμένων;

Κάθε μέλος με δική του ευθύνη θα πρέπει να ασφαλίζει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια χρημάτων ή προσωπικών αντικειμένων.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών τηλεφώνων. Επίσης, για την δική σας ασφάλεια συστήνεται να μη φοράτε δαχτυλίδια, ρολόγια και άλλα κοσμήματα. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι η οποιαδήποτε τροφή θα πρέπει να καταναλώνεται τουλάχιστον 3 ώρες πριν το προγραμματισμένο μάθημα.