Μαθήματα

Για την συμμετοχή σας στα μαθήματα, δεν απαιτείται εμπειρία ή ειδικές γνώσεις, παρά μόνο διάθεση για νέες προκλήσεις.

Pilates

Pilates Mat

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων Pilates Mat, μυαλό και σώμα συνεργάζονται και λειτουργούν συντονισμένα. Η φιλοσοφία του προγράμματος στήριζεται σε μεγάλο βαθμό στον συνδιασμό των αναπονών που θα πρέπει να εκτελεί ο ασκούμενος με τον σωστό συντονιμό του σώματος.

Μέσω της εκγύμνασης μπορούμε να καρπωθούμε μια σειρά από οφέλη όπως ενδυνάμωση του σώματος, μυϊκή συναρμογή, ευλυγισία κ.α.

To Pilates Mat μπορεί επίσης να συμβάλλει αποτελεσματικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών.

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά |Ένταση: Χαμηλή έως μέτρια | Θερμίδες: Έως 390

 

Θεραπευτικό Pilates by Κ_nK

To Θεραπευτικό Pilates, απευθύνεται σε άτομα που ταλαιπώρουνται με χρόνιους τραυματισμούς καθώς και σε εκείνους που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις τεχνικές διαχείρισης του σώματος και την κινησιολογία.

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά | Ένταση: Χαμηλή έως μέτρια | Θερμίδες: Έως 390 

 

Pilates για εγκύους

Η γυμναστική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλά σωματικά και ψυχολογικά οφέλη.

Η μέθοδος Pilates διέξαγεται πάντοτε σε χαμηλή ένταση, έτσι ώστε να διασφάλιζεται στον μέγιστο βαθμό η ασφάλεια και η υγεία της εγκυμονούσας.

Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα ξεκινούν μετά το πρώτο τρίμηνο και μπορούν να συνεχιστούν (με ιατρική γνώμη) καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Fitness

Fitness Pilates by M. P_S

Μέσω του προγράμματος Fitness Pilates μπορούμε να αποκτήσουμε σωματική δύναμη, να αυξήσουμε την ευλυγισία και την ισορροπία του σώματος μας καθώς και να βελτιώσουμε την καρδιοαναπνευστική αντοχή μας.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιούνται διάφορα βοηθητικά μέσα όπως μπάλες, λάστιχα, βαράκια, μαξιλάρια, ειδικά κοντάρια, steps, συμβάλλοντας το καθένα με τον τρόπο του στην ενδυνάμωση του σώματος.

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά | Ένταση: Υψηλή | Θερμίδες: Έως 550

 

BodyART™

To BodyART™ ανήκει στην κατηγορία των Mind – Body προγραμμάτων, συνδιάζοντας την ανατολίτικη φιλοσοφία του Yin Yang με με την δυτική κουλτούρα.

Αποτελεί μια πολύπλευρη, προσεγμένη και εφικτή μορφή εναλλακτικής άσκησης με έντονα στοιχεία εξωτερικής και εσωτερικής αρμονίας.

 

Fit Pump

Το Fit Pump, περιλαμβάνει πρόγραμμα με βάρη & steps, τα οποία συμβάλλουν μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση του σώματος.

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά | Ένταση: Μέτρια έως Υψηλή | Θερμίδες: Έως 560

TRX

Πρόκειται  για έναν ανθεκτικό  ιμάντα  με λαβές, με τον οποίο μπορείτε  να γυμνάσετε  όλες τις μυϊκές σας ομάδες με μία άσκηση.  Με πιο απλά λόγια, είναι  ειδικά  λάστιχα  που κρέμονται  από το ταβάνι  του γυμναστηρίου  και εσείς  τραβάτε  χρησιμοποιώντας μόνο  το  βάρος  του  σώματός  σας.

 Ένας τύπος  άσκησης  με  σκοπό  να  αναπτύξει  την  δύναμη,  την  ισορροπία,  την ευλυγισία  και  τη σταθερότητα  κορμού.

Διάρκεια προγράμματος: 45 λεπτά | Ένταση: Υψηλή | Θερμίδες: Έως 730 

Barre

Στα μαθημάτα του Barre χρησιμοποιείται η μπάρα του μπαλέτου, μέσω της οποίας το άτομο αποκτά ευλυγισία και ισορροπία, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η ορθότερη στάση του σώματος του. Επίσης, η άσκηση συμβάλλει στην ενδυνάμωση των γλουτών, μηρών και ραχιαίων.

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά | Ένταση: Μέτρια έως Υψηλή | Θερμίδες: Έως 550

Yoga

Η Yoga είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος ζωής και αντίληψης και όχι απλά ένα σύστημα εκγύμνασης. Οι θεραπευτικές της ιδιότητες δεν περιορίζονται μόνο στο ανθρώπινο σώμα.

Mέσω της Yoga, ο άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει τον σωματικό πόνο με την εφαρμογή κατάλληλων κινήσεων και στάσεων, οι οποίες βελτιώνουν την κινητικότητα των αρθρώσεων, την ευλυγισία των μυών, ενώ παράλληλα προσφέρουν ορθοσωμία και ευεξία.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη Yoga με τα οποία μπορείς να πειραματιστείς προτού επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά. Eναέρια, Θεραπευτική, Vinyasa, Hatha και Pranayama (Breathing), είναι μερικές από τις παραλλαγές που πραγματοποιούνται στον χώρο μας.

Aerial Yoga

Η Αerial Yoga (Εναέρια) είναι ένα είδος εκγύμνασης όπου ο ασκούμενος καλείται να εκτελέσει ακροβατικές  κινήσεις με την βοήθεια μιας ανθεκτικής αιώρας, συνδιάζοντας  τόσο τις γνωστές στάσεις της κλασσικής Υοga, όσο και τις απαραίτητες αναπνοές.

Oφέλη:

 • Συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μου  μέσω του ίδιου μου του βάρους.
 • Ενισχύει το σώμα μου αναπτύσσοντας του νέες σωματικές δεξιότητες.
 • Επιτρέπει στην σπονδυλική μου στήλη να έρθει σε πλήρη διάταση
 • Τονώνει εξαιρετικά το κυκλοφορικό και καρδιαγγειακό μου σύστημα
 • Χαλαρώνει τους βαθείς μύες και την περιτονία.
 • Βελτιώνει στο μέγιστο την ευθυγράμμιση ολόκληρου του σώματος μου.
 • Ενδυναμώνει όλο μου το σώμα, ιδιαίτερα τον μέσο κορμό μου.
 • Ανακουφίζει από μυοσκελετικούς μου πόνους.
 • Βελτιώνει τη διάθεση μου, τονώνει την αυτοπεποίθηση και μου προσφέρει ευεξία.
 • Βοηθά στην απόκτηση του αυτοέλεγχου μου.
 • Βελτιώνει τη μνήμη. Ενισχύει τις νευρικές συνδέσεις, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση της.
 • Βοηθάει στην πέψη: Οι διάφοροι τύποι stretch και κινήσεων βοηθούν στη βελτίωση του πεπτικού μας συστήματος, βοηθώντας έτσι στη θεραπεία διαφόρων ζητημάτων που σχετίζονται με την πέψη, συμπεριλαμβανομένης της δυσκοιλιότητας και της δυσπεψίας.

Στα μαθήματα Aerial Yoga δεν μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν εγχειριστεί πρόσφατα καθώς και όσοι πάσχουν από υπέρταση, υπόταση, αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς, γλαύκωμα και επιληψία.

Personal Training

Pilates Cadillac Reformer

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται πάνω σε μια κυλιόμενη πλατφόρμα που μοιάζει με κρεβάτι, εξοπλισμένη με ελατήρια ρυθμιζόμενης αντίστασης, έτσι ώστε να παρέχει στον ασκούμενο πολλαπλές εργονομικές θέσεις άσκησης.

Η εκγύμναση μέσω του Pilates Cadillac Reformer εστιάζει στις ακόλουθες βασικές αξίες: Χαλάρωση, Συγκέντρωση, Αναπνοή, Ευθυγράμμιση,   Ακρίβεια, Αντοχή και Συνεχή κυκλική ροή των κινήσεων.

Χορός

Σύγχρονο

O Σύγχρονος Χορός περιλαμβάνει ένα σύνολο τεχνικών και μεθόδων, βασισμένες στις φυσικές κινήσεις και τάσεις του ανθρώπινου σώματος.

Αποτελεί ένα διαρκώς εξελισσόμενο είδος χορού, το οποίο αντλεί στοιχεία και επιρροές από διάφορα χορευτικά ρεύματα.

Απευθύνεται σε άτομα χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία που έχουν σαν στόχο την βελτίωση της σωματικής τους κατάσταση, προσφέροντάς τους παράλληλα την δυνατότητα εξωτερίκευσης των συναισθημάτων τους.