“Ένα Άλλο Όνειρο”

 

Την Παράσταση “Ένα Άλλο Όνειρο” παρουσιάζει η ομάδα παραστατικού χορού Ραδιατέρ στις 16, 17, 23 και 24 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στον Πολυχώρο «Σώμα & Φως».

Η παράσταση επιχειρεί να ρίξει φως σε υποσυνείδητες πτυχές του Εαυτού, συνομιλεί με το ορθολογικό, το άλογο, την ιδιότητα του να παρατηρείς αλλά και να παρατηρείσαι, την διαδικασία του να βρίσκεσαι ή όχι σε ένα πλαίσιο.

Φανταστικοί χαρακτήρες προκύπτουν μέσα από συναντήσεις με σουρεαλιστικούςπίνακες και εμπλέκονται σε ονειρικές περιπλανήσεις.Ο κάθε χαρακτήρας αντιπροσωπεύεται από ένα διαφορετικό εικαστικό αντικείμενο το οποίο τον ορίζει αλλά και τον περιορίζει.


Συντελεστές

Χορογραφία & Ερμηνεία: Βίκυ Αλεξανδράκη, Φιλιππία Κοντογιαννακοπούλου, Καλλιόπη Ν. Κούρου, Ζωή Μπογέα

Μουσική

Κρουστά-Πιάνο: Γιώργος Κασαβέτης
Ηλεκτρική Κιθάρα: Κώστας Μπακόπουλος
Ηλεκτρικό Βιολί: Νικόλας Αναστασίου
Promovideo: Οδυσσέας Μιχαλάκης
Φωτογραφίες : Βαλεντίνη Αμασιάδη
Φώτα : Δολιανίδης Μιχάλης

Με την υποστήριξη του Πολυχώρου «Σώμα & Φως»

Λίγα λόγια για την ομάδα Ραδιατέρ

Η ομάδα Ραδιατέρ συνεχίζει την παραστατική αποτύπωση και εξερεύνηση των ονείρων, αναπροσαρμόζοντας την παράστασή της «Ένα άλλο όνειρο», που παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μία κυκλική-σπειροειδή χωροταξία που προκαλεί το μάτι του θεατή.

Με αφετηρία την περσινή συμμετοχή της στο RabbitLab 2.0, συνεχίζει να δημιουργεί με οδηγό τις έννοιες του ονειρικού, του φανταστικού, του λογικού, του παραλόγου και των εικαστικών χαρακτήρων.

Χρησιμοποιώντας τη συνομιλία μουσικής και κίνησης κατασκευάζει παράλληλα ηχητικά και εικαστικά τοπία.

Είσοδος: 6 ευρώ Φοιτητικό / Ανέργων / ΑΜΕΑ , 8 ευρώ / Κανονικό

Πληροφορίες/ Κρατήσεις θέσεων: 2104297888