Συνεργάτες

Kωνσταντίνος Ζερβός

O Kωνσταντίνος Ζερβός είναι διατροφολόγος με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας» της Ιατρικής σχολής Αθηνών.

Παράλληλα, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει το πρώτο επιστημονικά τεκμηριωμένο προγράμμα (ΕΑΤΤ* / Γευματίζω συνειδητά), βασιζόμενο στην γευματική επίγνωση και στην συνειδητή γευματική συμπεριφορά. Μέσω του προγράμματος, το ζήτημα της διατροφής προσεγγίζεται με έναν ολιστικό τρόπο, εστιάζοντας στην ανθρώπινη ψυχολογία και συμπεριφορά.

Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και της επιστημονικής ομάδας του Μ. Mantzios, του Birmingham City University. Επίσης, είναι μέλος των ακόλουθών φορέων: Ένωσης Διατροφολόγων – Διαιτολόγων Ελλάδος, Ελληνικής Εταιρίας Προαγωγής και Αγωγής Υγείας, Wellcoaches, The Center of Mindful Eating.

Καλλιόπη Κουτροπούλου

H Καλλιόπη Κουτροπούλου είναι ηθοποιός, απόφοιτη του τμήματος Υποκριτικής της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης “Αθηναϊκή σκηνή” με μετεκπαίδευση στην “Μελέτη της κίνησης μέσω εικαστικών τεχνών” (Διεθνής Σχολή Θεάτρου Jacque Lecoq, Παρίσι) και στην Μουσικοθεραπεία (Ωδείο Οπερα Αθηνών).

Είναι ιδρύτρια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Καλειδοσκόπιο», όπου ασχολείται με την παραγωγή, σκηνοθεσία, χορογράφηση και παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων και projects για παιδιά, ενήλικες και άτομα με ειδικές δεξιότητες. Παράλληλα, είναι εισηγήτρια διαφόρων εργαστηρίων και σεμιναρίων, με κύριο άξονα ενδιαφέροντος το θέατρο και την σωματικότητα αυτού, μέσα και από μουσικοθεραπευτικά πρότυπα.

Παναγιώτης Ταρνάρης

O Παναγιώτης Ταρνάρης είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα παιδικών θεατρικών παραστάσεων τόσο ως ηθοποιός όσο και ως αφηγητής ενώ παράλληλα είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων. Επίσης, έχει λάβει το βραβείο «Συνολικής Σύλληψης και Παρουσίασης για Θέαμα στο Δρόμο».

Ηλίας Κουμπούνης

Ο Ηλίας Κουμπούνης δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως NLP Laughter Coach. Έχει εξειδικευθεί στον τομέα της γελωτοθεραπείας ενώ θεωρείται ως ο πρώτος Ευρωπαίος Εκπαιδευτής στο ανώτατο επίπεδο LaughterWellness. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και εκθέσεις ως ομιλητής και συντονιστής εργαστηρίων με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο TedxAlexandroupolis 2016.

Επίσης, έχει πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις και παράλληλα είναι εκδότης του βιβλίου 500+5 Καλύτερες Ασκήσεις Γέλιου (Ελληνική έκδοση) με συγγραφέα τον Sebastien Gendry.

Είναι απόφοιτος σχολής Δημοσιογραφίας, έχοντας εργαστεί για δώδεκα χρόνια σε κλαδικά έντυπα, ως συντάκτης, παραγωγός διαφήμισης, διοργανωτής εκδηλώσεων και εκδότης του περιοδικού αισθητικής, ομορφιάς και υγείας Vivere.

Τέλος, είναι εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “ΟΛΟΤΗΤΑ”, αναπόσπαστο παράρτημα της οποίας αποτελεί η σχολή ευεξίας, γέλιου και θετικής ενδυνάμωσης EliasLaughterAcademy.

Εύα Λαύκα

Η Εύα Λαύκα είναι δασκάλα φωνητικής και τραγουδίστρια. Έχει σπουδάσει σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο με δασκάλα την Ελισάβετ Καρατζόλη, κλασική κιθάρα και πιάνο. Έχει ηχογραφήσει τρεις δίσκους πάνω στην έντεχνη μουσική ως βασική τραγουδίστρια (Δημήτρης Μητσοτάκης και Ευδαίμονες, Καλλιτεχνική κολεκτίβα Πλέγμα), ενώ έχει συνεργαστεί με πληθώρα μουσικών πάνω στη jazz, soul, rockκαι άλλων ειδών ξένης μουσικής σε συναυλίες.

Παράλληλα, έχει σπουδάσει σύγχρονο χορό και κλασικό μπαλέτο (Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΑΚΤΙΝΑ) και δραστηριοποιείται ως χορογράφος (Ομάδα Cactus) σε φεστιβάλ και performances. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων, στα οποία μελετάται ο συσχετισμός της φωνής και του σώματος με έμφαση στις ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου, ώστε να αναδειχθεί ο προσωπικός του ήχος.