Θεατρικό Εργαστήριο

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων έψαχνε τρόπους να εκφράζεται μέσα από το θέατρο, τον χορό, την μουσική, την ζωγραφική… Οι ανησυχίες του αυτές και οι ευαισθησίες του τον οδήγησαν σε αυτή την αναζήτηση.

Στο θεατρικό εργαστήρι θα βρούμε τρόπους να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από ένα κείμενο, έναν ρόλο, που θα αγγίξει δικά μας κομμάτια και θα μας επιτρέψει να τα βγάλουμε προς τα έξω. Με ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε… και τελικά… να βρούμε τον δικό μας τρόπο έκφρασης.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με φροντίδα και σεβασμό, θα αφήσουμε για λίγο την καθημερινότητα εκτός και θα βιώσουμε καταστάσεις και συναισθήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά με τον εαυτό μας!

Το θεατρικό εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω. Στο τέλος της χρονιάς θα δοθεί παράσταση και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

«Θεωρώ το θέατρο τη μεγαλύτερη τέχνη όλων, τον πιο άμεσο τρόπο με τον οποίο ένας άνθρωπος μπορεί να μοιραστεί με κάποιον άλλον την αίσθηση του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Όσκαρ Γουάιλντ